Dersler hakkında detaylı bilgi almak için bölüm ve/veya fakülte ile iletişime geçebilirsiniz.
Ref. | Ders Kodu | Ders Adı | Ders | Lab | Tut. | Kredi | ECTS | Syl. | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dönem 1 | |||||||||
5A111 | CULA101 | Yiyecek Üretimi - I | 4 | - | 1 | 4 | 6 | ||
5A112 | CULA103 | Gastronomiye Giriş | 3 | - | - | 3 | 4 | ||
5A113 | CULA105 | Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon | 3 | - | - | 3 | 4 | ||
5A114 | CULA107 | Gıda Temelleri ve Ürün Bilgisi | 3 | - | - | 3 | 4 | ||
5A115 | CULA109 | Gastronomi ve Mutfak Sanatları için Bilgisayar Uygulamaları | 3 | - | - | 3 | 2 | ||
5A116 | ENGL109 | A şçılık için İletişim Becerileri - I | 3 | - | 1 | 3 | - | ||
5A117 | HIST280 | Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi | 2 | - | - | 2 | 2 | ||
5A117 | TUSL181 | İkinci Dil Olarak Türkçe | 2 | - | - | 2 | 2 | ||
Dönem 2 | |||||||||
5A121 | CULA102 | Yiyecek Üretimi - II | 4 | - | 1 | 4 | 6 | ||
5A122 | CULA104 | Yiyecek ve İçecek Hizmetleri | 3 | - | - | 3 | 6 | ||
5A123 | CULA106 | Yiyecek ve İçecek İşletmeleri için Beslenme ve Gıda Teknolojisi | 3 | - | - | 3 | 4 | ||
5A124 | CULA108 | Temel Pastacılık | 4 | - | 1 | 4 | 6 | ||
5A125 | ENGL110 | A şçılık için İletişim Becerileri - ll | 3 | - | 1 | 3 | - | ||
5A126 | CULA100 | Staj | - | - | - | - | 8 | ||
5A127 | THRM491 | Beceri Geliştirme - I | - | - | - | - | 2 | ||
5A128 | CULA192 | Haftalık İş Deneyimi - II | - | - | - | - | 2 | ||
Dönem 3 | |||||||||
5A131 | CULA201 | Yiyecek Üretimi - III | 4 | - | 1 | 4 | 6 | ||
5A132 | CULA203 | Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Mönü Plan. Stratejileri | 3 | - | - | 3 | 6 | ||
5A133 | CULA205 | Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Satınalma ve Maliyet Kontrolü | 3 | - | - | 3 | 6 | ||
5A134 | CULA207 | Butik Pastacılık | 3 | - | 2 | 4 | 6 | ||
5A135 | CULA209 | Mutfak Sanatlarında Mesleki Gelişim - I | 3 | - | 1 | 3 | - | ||
5A136 | CULA291 | Haftalık İş Deneyimi - III | - | - | - | - | 2 | ||
Dönem 4 | |||||||||
5A141 | CULA202 | Yiyecek Üretimi - IV | 4 | - | 1 | 4 | 6 | ||
5A142 | CULA204 | Şarap Bilimi | 3 | - | - | 3 | 6 | ||
5A143 | CULA206 | Yöresel Mutfak Uygulamaları | 4 | - | 1 | 4 | 6 | ||
5A144 | CULA208 | Mutfak Planlama ve Tasarım | 3 | - | - | 3 | 6 | ||
5A145 | CULA210 | Mutfak Sanatlarında Mesleki Gelişim - II | 3 | - | - | 3 | - | ||
5A146 | CULA292 | Haftalık İş Deneyimi - IV | - | - | - | - | 2 | ||
5A147 | CULA492 | Seminer - I | - | - | - | - | - | ||
Dönem 5 | |||||||||
5A151 | CULA301 | Yiyecek Üretimi - V | 4 | - | 1 | 4 | 6 | ||
5A152 | CULA303 | Yiyecek ve İçecek Yönetimi | 2 | - | 2 | 3 | 6 | ||
5A153 | CULA305 | Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Muhasebe | 3 | - | - | 3 | 6 | ||
5A154 | CULA307 | Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi | 3 | - | - | 3 | 6 | ||
5A155 | AE01 | Alan Seçmeli Dersi - I | 3 | - | - | 3 | 6 | ||
5A156 | UE01 | Üniversite Geneli Seçmeli - I | 3 | - | - | 3 | 4 | ||
5A157 | CULA391 | Haftalık İş Deneyimi - V | - | - | - | - | 2 | ||
Dönem 6 | |||||||||
5A161 | CULA302 | Yiyecek Üretimi - VI | 4 | - | 1 | 4 | 6 | ||
5A162 | CULA304 | Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yönetim | 3 | - | - | 3 | 4 | ||
5A163 | CULA306 | Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Pazarlama | 3 | - | - | 3 | 6 | ||
5A164 | AE02 | Alan Seçmeli Dersi - II | 3 | - | - | 3 | 6 | ||
5A165 | AE03 | Alan Seçmeli Dersi - III | 3 | - | - | 3 | 6 | ||
5A166 | CULA308 | Mezuniyet Projesi | 3 | - | - | 3 | - | ||
Dönem 7 | |||||||||
5A171 | CULA410 | Dönem Stajı ve Proje - I | - | - | - | 6 | 22 | ||
Dönem 8 | |||||||||
5A181 | CULA420 | Dönem Stajı ve Proje - II | - | - | - | 6 | 22 |