İçeriğe git

14 Martı Tıp Bayramı ve Beyaz Önlük Giydirme Töreni

Başlangıç:
Bitiş:
Yer:
Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi, 14 Mart Tıp Bayramı ve Beyaz Önlük Giydirme ile Yüksek Şeref – Şeref SertifikaTöreni’ne hazırlanıyor. Etkinlik, 14 Mart 2016 Pazartesi günü, saat 14:00’te, DAÜ Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi Dekanı, Öğretim Üyeleri ve Öğrencileri tarafından etkinlik öncesinde, saat 09:30’da DAÜ kampüsü içerisinde yer alan Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılacak. Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda, saat 14:00’te Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayacak olan törende Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi’ni temsilen birinci sınıf öğrencileri Tahoora Tahmasebichalloo ve Dilara Engin “Sihirli bir değneğiniz olsa dünyadaki hangi sağlık sorununu çözerdiniz? Neden? ” konulu birer konuşma gerçekleştirecek.

Öğrenci konuşmalarının hemen ardından açılış konuşmaları DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nahide Gökçora ve DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam tarafından yapılacak. Protokol konuşmaları ile devam edecek olan törende daha sonra DAÜ Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Programı tarafından müzik dinletisi gerçekleştirilecek. Ardından DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi öğrencisi Komail Hatemi  tarafından “Müzik ile Sağlık Projesi - Project on Illness and Music” konulu sunum gerçekleştirilecek.

Doç. Dr. Mehmet Akman tarafından gerçekleştirilecek olan ilk ders sunumu sonrasında ise Plaket ve Teşekkür Belgeleri takdim edilecek. Öğrencilere şeref ve yüksek şeref belgelerinin takdim edilmesinin ardından Fakültenin birinci sınıf öğrencilerine beyaz önlüklerinin giydirilmesi sonrasında verilecek olan kokteyl ile tören sona erecek.