Dersler hakkında detaylı bilgi almak için bölüm ve/veya fakülte ile iletişime geçebilirsiniz.
Ref. | Ders Kodu | Ders Adı | Ders | Lab | Tut. | Kredi | ECTS | Syl. | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dönem 1 | |||||||||
56711 | GAST101 | Yiyecek Üretimi - I | 2 | - | 2 | 3 | - | ||
56712 | GAST103 | Gastronomiye Giriş | 3 | - | - | 3 | - | ||
56713 | GAST105 | Gastronomi & Mutfak Sanatları İçin GıdaTeknolojisi | 3 | - | - | 3 | - | ||
56714 | GAST107 | Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Bilgisayar Uygulamaları | 3 | - | - | 3 | - | ||
56715 | ENGL107 | Turizm Endüstrisi İçin İletişim Becerileri - I | 3 | 1 | - | 3 | - | ||
56716 | GAST191 | Haftalık İş Deneyimi - I | - | - | - | - | - | ||
Dönem 2 | |||||||||
56721 | GAST102 | Yiyecek Üretimi - II | 2 | - | 2 | 3 | - | ||
56722 | GAST104 | Yiyecek ve İçecek Hizmetleri | 3 | - | - | 3 | - | ||
56723 | GAST106 | Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İş Güvenliği ve Sanitasyon | 3 | - | - | 3 | - | ||
56724 | GAST108 | Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Satınalma | 3 | - | - | 3 | - | ||
56725 | ENGL108 | Aşçılık için İletişim Becerileri - II | - | - | - | 3 | - | ||
56726 | GAST192 | Haftalık İş Deneyimi - II | - | - | - | - | - | ||
56727 | GAST100 | Staj - I | - | - | - | - | - | ||
Dönem 3 | |||||||||
56731 | GAST201 | Yiyecek Üretimi - III | 2 | - | 2 | 3 | - | ||
56732 | GAST203 | Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Mönü Plan. Stratejileri | 3 | - | - | 3 | - | ||
56733 | GAST205 | Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü | 3 | - | - | 3 | - | ||
56734 | GAST207 | Dünya Mutfak Kültürleri | 3 | - | - | 3 | - | ||
56735 | AE01 | Alan Seçmeli Dersi - I | 3 | - | - | 3 | - | ||
56736 | GAST291 | Haftalık İş Deneyimi - III | - | - | - | - | - | ||
Dönem 4 | |||||||||
56741 | GAST202 | Yiyecek Üretimi - IV | 2 | - | 2 | 3 | - | ||
56742 | GAST204 | Temel Pastacılık | 2 | - | 2 | 3 | - | ||
56743 | GAST206 | Yöresel Türk Mutfağı Uygulamaları | 3 | - | - | 3 | - | ||
56744 | GAST208 | Mutfak Yönetimi | 3 | - | - | 3 | - | ||
56745 | AE02 | Alan Seçmeli Dersi - II | 3 | - | - | 3 | - | ||
56746 | GAST292 | Haftalık İş Deneyimi - IV | - | - | - | - | - | ||
56747 | THRM491 | Beceri Geliştirme - I | - | - | - | - | - | ||
Dönem 5 | |||||||||
56751 | GAST301 | Yiyecek Üretimi - V | 2 | - | 2 | 3 | - | ||
56752 | GAST303 | Butik Pastacılık | 2 | - | 2 | 3 | - | ||
56753 | GAST305 | Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Muhasebe | 3 | - | - | 3 | - | ||
56754 | AE03 | Alan Seçmeli Dersi - III | 3 | - | - | 3 | - | ||
56755 | UE01 | Üniversite Geneli Seçmeli - I | 3 | - | - | 3 | - | ||
56756 | GAST391 | Haftalık İş Deneyimi - V | - | - | - | - | - | ||
Dönem 6 | |||||||||
56761 | GAST302 | Yiyecek Üretimi - VI | 2 | - | 2 | 3 | - | ||
56762 | GAST304 | Mutfak Planlaması ve Tasarımı | 3 | - | - | 3 | - | ||
56763 | GAST306 | Ziyafet Yönetimi | 3 | - | - | 3 | - | ||
56764 | AE04 | Alan Seçmeli Dersi - IV | 3 | - | - | 3 | - | ||
56765 | UE02 | Üniversite Geneli Seçmeli - II | 3 | - | - | 3 | - | ||
56766 | GAST392 | Haftalık İş Deneyimi - VI | - | - | - | - | - | ||
56768 | GAST200 | Staj - II | - | - | - | - | - | ||
Dönem 7 | |||||||||
56771 | GAST401 | Yiyecek Üretimi - VII | 2 | - | 2 | 3 | - | ||
56772 | GAST403 | Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yönetim | 3 | - | - | 3 | - | ||
56773 | GAST405 | Büfe Tasarımı ve Dekorasyon | 3 | - | - | 3 | - | ||
56774 | AE05 | Alan Seçmeli Dersi - V | 3 | - | - | 3 | - | ||
56775 | UE03 | Üniversite Geneli Seçmeli - III | 3 | - | - | 3 | - | ||
56776 | GAST491 | Haftalık İş Deneyimi - VII | - | - | - | - | - | ||
Dönem 8 | |||||||||
56781 | GAST402 | Yiyecek Üretimi - VIII | 2 | 2 | - | 3 | - | ||
56782 | GAST404 | Şarap Bilimi | 3 | - | - | 3 | - | ||
56783 | GAST406 | Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Pazarlama | 3 | - | - | 3 | - | ||
56784 | AE06 | Alan Seçmeli Dersi - VI | 3 | - | - | 3 | - | ||
56786 | AE07 | Alan Seçmeli Ders - VII | 3 | - | - | 3 | - | ||
56787 | GAST492 | Haftalık İş Deneyimi - VIII | - | - | - | - | - | ||
56788 | HIST280 | Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi | 2 | - | - | 2 | - |